Logo interior mobil 2

Läckert event på Oscarsteatern i Stockholm där scenen möblerades med våra RGB LED möbler från exklusiva Vondom.

Hör med oss om du vill komma i kontakt med det grymma gänget och företaget som ligger bakom filmerna

Event eller reklamfilm?

_________________________

Interior.se erbjuder företag att hyra original designmöbler från några av världens mest välkända tillverkare och formgivare.

Vi hyr ut designmöbler till bland annat reklamfilmer, event, modefotograferingar, kongresser, homestyling vid bostadsförsäljning, tv-studios mm.

Låt era gäster uppleva och känna på riktiga kvalitetsmöbler utan att behöva spendera en mindre förmögenhet. Vi erbjuder exempelvis uthyrning av bord med nypriser från 30 000 och upp till mer än 125 000:-, det är något alla bör få prova!

Dessutom hyr vi även ut utemöbler med nypriser upp till hela 240 000:- för en uppsättning möbler, vill du göra ett statement så har du kommit helt rätt!

I våra priser ingår Fri leverans & Fri upphämtning inom hela Stockholm.
Du betalar alltså aldrig något mer än vad varan kostar per dag.

När du hyr designmöbler från oss så räknar vi alltid följande:
| Dag 1: Leverans. Dag 2: Eventdag(ar) (betalande dag). Dag 3: upphämtning |


Alla priser som gäller när du hyr möbler anges exklusive 25 % moms.

Varmt välkommen till
Interior.se
 - Premium Furniture Rental

Hyra Designmöbler

Att hyra original designmöbler till event som arrangeras av företag är ett sätt att visa på att ni håller en hög nivå. Ni låter era gäster och kunder använda möbler som kan kosta så mycket som upp till en årslön.

Vi erbjuder ert företag att hyra designmöbler till event som håller på allt från en dag till flera veckor. Dessutom erbjuder vi även företag att hyra möbler till kontoret där hyresperioden kan vara flera år. 

Vi är flexibla och försöker alltid anpassa oss så du som vår kund slipper hålla dig inom vissa ramar och tidsbestämmelser som många andra möbeluthyrare har. Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Varmt välkommen till Interior.se
 - Premium Furniture Rental

Hyra Möbler i Stockholm

- Följ oss på sociala medier & häng med oss -

@Interior_se
#premiumrental
#premiumfurniturerental

Att hyra designmöbler under en dag eller ett par veckor istället för att köpa designmöbler är inte minst en enorm fördel för bankkontot men även för din och dina kollegors skull. Vi erbjuder en helhetstjänst där vi levererar, bygger upp/monterar upp och sedan hämtar era hyrda möbler efter hyresperioden är slut. Det enda ni behöver göra att peka vart möblerna ska stå så löser vi sedan resten! På så sätt kan ni fokusera på eventet eller produktionen, inte på att kånka möbler. 

Interior.se är helt automatiserad vilket innebär att du ser exakt hur mycket dina hyrda designmöbler kommer att kosta vid beställningsspecifikationen. Alla våra priser är exklusive moms och det tillkommer alltid förutom vid uthyrning till företag utanför Sverige, mot uppvisade av VAT-registreringsnummer/Momsnr. 

Att hyra exklusiva designmöbler har aldrig varit lättare och vi hoppas vi kan hjälpa dig att lämna rätt avtryck hos dina kunder och gäster!

Varmt välkommen till Interior.se
 - Premium Furniture Rental